U velikoj akciji "palo" više beogradskih dilera: U stanovima po kesama držali spid, heroin, kokain i ekstazi

Policija je uhapsila nekoliko ljudi

Policija u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u prethodnih nekoliko dana više osoba osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je D.H. (24) zbog sumnje da je proizvodio i stavljao u promet opojne droge. Policija je kod njega prilikom pretresa pronašla i oduzela 50 tableta ekstazija. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Takođe, policija je uhapsila i L.M. (28), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je prilikom pretresa pronađeno oko 100 grama kokaina.

U ovoj akciji uhapšen je B.M. (26) koji je osumnjičen za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana koji osumnjičeni u Obrenovcu koristi pronađeno je 320 grama heroina.  Zbog istog krivičnog dela uhapšen je i D. J. (44) kod kog je policija pronašla 29 pvc kesa sa 200 grama heroina i pvc kesica sa manjom količinom amfetamina.

Policija je uhapsila i S.T. (21) i D.S. (20) zbog sumnje da su izvršili ista krivična dela kao i prethodna tri prestupnika . U trenutku kada su policijski službenici pokušali da zaustave njihov automobil marke "polo", oni su, kako se sumnja, sa suvozačevog mesta kroz prozor izbacili pvc kesu sa oko 500 grama spida.

VIDEO: Ovako izgleda kada se zapali 20 tona droge

(Telegraf.rs)