Priveden Zoran Marjanović: Policija došla po muža ubijene pevačice zbog jedne stvari na koju je potpuno zaboravio

Marjanović je za Telegraf.rs potvrdio da je priveden u petak, a onda je ispričao o čemu se radi

Foto: Telegraf

Zorana Marjanovića (40), muža ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u petak je privela policija i to zbog prekršaja koji je počinio 2017. godine, saznaje Telegraf.rs.

Marjanović je za naš portal potvrdio da je priveden u petak kod sudije, ali kako je naveo, radi se o sitnijem prekršaju na koji je usled svega što se dešava potpuno zaboravio.

- Nisam proveravao poštu koja mi je stizala, pa se zbog toga nisam odazivao pozivima suda. Onda je sudija morala da naloži da me privedu. Radi se o sitnom saobraćajnom prekršaju. Uhvaćen sam 26. juna 2017. da vozim sa dozvolom koja samo što je istekla - kaže Marjanović za Telegraf.rs

On kaže da su mu zbog toga u petak skinuta dva boda, kao i da uveliko normalno vozi sa novom vozačkom dozvolom.

Tvrdi da je nevin od dana kada je telo otkriveno, Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Podsetimo, Zoran Marjanović optužen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a otpužnica protiv njega trenutno je drugi put na dopuni. Ona je početkom oktobra vraćena na ponovno odlučivanje i dopunu Višem sudu, ali i dalje nema njene potvrde. Neke stvari, kako je Apelacioni sud procenio, tek treba da se rasvetle.

Na primer, zašto je telefon Zorana Marjanovića bio nedostupan u momentu ubistva i da li ga je optuženi svesno isključio. Takođe, Biološkom fakultetu u Beogradu dostavljen je bris DNK uzet sa ogrebotine na desnoj ruci Zorana Marjanovića odmah po pronalasku pevačicinog tela. Navedeni materijal nije otvaran i veštačen. U tom smislu je neophodno da se obavi DNK veštačenje istog, radi utvrđivanja da li se ovaj DNK materijal može povezati sa Jelenom.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marja­nović, pevačica “Granda”, pronađena je mrtva nakon nešto manje od 24 sata potrage, 2. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, naselju kraj Borče. U sledećima danima policija je saslušala niz svedoka. Među prvima su ispitivani članovi porodice Jeleninog muža Zorana i svi su poricali učešće u ubistvu. Zoran Marjanović uhapšen je 17 meseci kasnije. Dakle, Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu, Zoran Marjanović tvrdi da nije umešan u zločin.

VIDEO: Ko je prvi skočio Zoranu u zagrljaj kad je izašao iz zatvora 

(M. L./Telegraf.rs)