Sahranjena žrtva brutalne likvidacije na Banovom Brdu: Nebojšu na večni počinak ispratili porodica i prijatelji, među njima i Radomir Počuča (FOTO)

Motiv ubistva za sada nije poznat, a Marković nije imao kriminalni dosije

Nebojša Marković (37), koji je brutalno likvidiran ispred porodične kuće na Banovom Brdu sahranjen je danas na beogradskom groblju Lešće.

Na večni počinak su ga ispratili porodica i brojni prijatelji.

Nebojša Marković ubijen je 5. novembra. Policija je raspisala potragu za Čabom Derom (38), iz Čantavira kod Subotice, koji je osumnjičen za likvidaciju.

U sklopu istrage uhapšen je Alen Cigler (40) koji se sumnjiči da je saučesnik Čabe Dera. Cigler je javnosti poznat po nadimku Čovek-mačka, a javnost ga je upamtila i po spektakularnom bekstvu iz subotičkog zatvora.

Čaba Der, ubica Nebojše Markovića, Foto: Privatna arhiva

Motiv ubistva za sada nije poznat, a Marković nije imao kriminalni dosije. 

Ubijeni Marković, Foto: Facebook/Nebojsa Markovic

Iako se pominjalo da je možda ubijen greškom, umesto ženinog brata Aleksandra Šarca, dobro poznatog i srpskoj, ali i italijanskoj policiji, sam način izvršenja međutim pokazuje da su minimalne šanse da je Čaba promašio metu.

Radomir Počuča, Foto: e-stock.us

Zanimljivo je da je sahrani prisustvovao i nekadašnji voditelj Radomir Počuča.

On je za Kurir objasnio da je ubijenog mladića dugo poznavao.

- Upoznao sam ga preko njegovog brata, koji je moj drug iz vojske i koji mi je bio kao član porodice. Nikada nije bio u kriminalnim vodama, niti u politici, družili smo se jer je bio čovek na svom mestu. U poslednje vreme se nismo viđali, ali smo se redovno čuli i čestitali praznike - rekao je Počuča.

(Telegraf.rs/Pink/Kurir)