"Sina mi ništa ne može vratiti, ne zanima me istraga": Otac mladića kog je Neđeljko izbo potpuno slomljen, pre ubistva planirali zimovanje

Njihove planove je, kako se sumnja, bez ikakvog razloga prekinuo je Neđeljko Đurović

Šest dana nakon brutalnog ubistva studenta Miloša Mileusnića (25), na beogradskoj Zvezdari, kog je nožem nasmrt izbo Požarevljanin Neđeljko Đurović (28), Milošev otac Goran i dalje je u šoku: ne čita novine, nema snage da priča, ne prati istragu.

Tako je rekao juče u kratkom razgovoru za "Blic".

- Zaista me ne zanima istraga. Meni sina ništa ne može da vrati. Nemam snage da pričam. A novine ne čitam niti ih pratim da bih znao šta se dešava - rekao je Milošev otac, i dodao da "više ne može da priča".

Veliki broj ljudi ispratio je Miloša na večni počinak; Foto: Privatna arhiva

PUTOVANJE

Goran je, kako je ranije "Blicu" ispričala njegova majka Sofija, u četvrtak trebalo da sačeka sina, studenta menadžmenta iz Beograda, i planirali su da krenu na zimovanje u Francusku.

Njihove planove, međutim, bez ikakvog razloga prekinuo je Neđeljko Đurović, koji je, kako se veruje, nožem izbo Miloša ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, u kojoj je mladi Čačanin živeo sa cimerom.

Osumnjičeni Neđeljko je prilikom hapšenja bio nasmejan; Foto: Nedjeljko Đurović/Facebook

SMIRIO SE U PRITVORU

Osumnjičenog Neđeljko Đurovića u sredu, kada su se u Čačku roditelji Violeta i Goran, sestra Aleksandra, ali i brojni prijatelji opraštali od njegove žrtve Miloša Mileusnića, posetio je otac Bojica.

Prema saznanjima "Blica", Neđeljko u pritvoru ne pravi nikakve probleme i poštuje pravila. Prilikom hapšenja se, inače, ponašao čudno - bio je nasmejan i opušten kao da nije upravo počinio stravičan zločin.

(Telegraf.rs/Blic)