Boranin koji se sumnjiči da je silovao maloletnu svastiku, odavno je poznat policiji: 10 godina proveo u zatvoru, 4 puta nosio nanogicu

D.A. je svastiku prvi put silovao u svojoj kući, dok mu je supruga bila u gradu, a deca u drugoj sobi. Posle toga, sa napastvovanjem je nastavio, sve dok M.B. nije sve ispričala ocu

D. A. (33), iz Bora, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao maloletnu svastiku M. B. (16), rođenu sestru svoje supruge sa kojom ima četvoro dece, iza sebe ima "bogat" policijski dosije teških krađa i razbojništava, zbog čega je u zatvoru proveo oko 10 godina, a četiri puta mu je izrečena i mera - nošenja nanogice – koju je, navodno, imao i kada je obljubio devojčicu.

D.A. je svastiku prvi put silovao u svojoj kući u decembru, dok mu je supruga bila u gradu, a deca u drugoj sobi. U trenutku obljube, devojčica je došla da pričuva sestri decu dok je ova imala neka posla da obavi u gradu.

- U trenutku kada je maloletnica došla kod njega kući, D.A. je odveo u sobu i tada prvi put silovao. Kako je maloletnica objasnila to je učinio uz primenu sile i pretnje da će joj nauditi ako se nekome požali. Deca D.A. su tada bila u drugoj sobi – ispričao je dobro obavešten izvor za Telegraf.

M.B. je to skrivala tajno plašeći se za svoj život. Na kraju svom ocu sve ispričala.

- Sumnja se da je osumnjičeni nekoliko puta silovao svastiku. Kako je ispričala maloletnica, u svom stanu je to činio kada mu žena nije kod kuće, a silovao je i u stanu gde ona živi sa roditeljima – dodaje naš sagovornik.

Zahvaljujući brzim radom pripadnika borske Kriminalističke policije sakupljeni su dokazi koji navode na osnovanu sumnju da je M.B. silovana I D.A je uhapšen.

- Živeo je u Beogradu 13 godina, a više puta kako u tom gradu tako i u Boru je hapšen zbog krađa, teških krađa i razbojništva. Isto tako, četiri puta je već nosio nanogicu – ističe naš izvor.

Posle toga, sa napastvovanjem je nastavio, sve dok M.B. nije sve ispričala ocu.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/D.S.)