Pijan muž udario ženu kod Golupca: Zvocala mu što vređa Vučića i što je išao na protest u Beograd

Miloš S. (31) iz Klenja osuđen je na kućni zatvor od 8 meseci zbog nasilja nad suprugom

Policija je uhapsila Miloša S. (31) iz sela Klenje kod Golupca, zbog sumnje da je udarao suprugu, jer mu je, između ostalog, zvocala što psuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i što se pijan vratio s protesta „Svi kao jedan – 1 od 5 miliona“ , koji je održan 13. aprila u Beogradu.

Po sopstvenom priznanju, Miloš je te večeri, oko ponoći, došao u svoju porodičnu kuću u Klenju. Žena, kad je videla u kakvom je stanju, odmah ga je s vrata napala. On, iznerviran što mu zvoca, opsovao je Vučića, znajući da mu je supruga njegov simpatizer. Na psovkama bi se verovatno sve i završilo da, njegova vanbračna supruga nije stala u odbranu predsednika Srbije.

Dodala je da ništa ne kupuje za kuću i da živi na njenoj grbači, što mu je još više zasmetalo. Uzeo je nož i zapretio da će početi da cepa stvari po kući. U jednom momentu je krenuo nožem na nju i zapretio, a zatim je fizički napao.

Tom prilikom žena je zadobila lakše povrede. Policija je odmah intervenisala i odredila mu zadržavanje do 48 sati.

Kako je potvrđeno reporteru portala Telegraf.rs u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu, Miloš je danas priznao krivicu, i osuđen je na 8 meseci kućnog zatvora. Pored ove kazne, sud mu je odredio i meru zabrane prilaska žrtvi u trajanju od 3 meseca. Miloš je, inaše, povratnik u nasilju u porodici. Prethodno je pre dve godine prvi put napao suprugu.

VIDEO: Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće, oboje se međusobno optužuju za nasilje u porodici

(I. Č./Telegraf.rs)