Policija objavila snimak privođenja Gorana Jankovića: Ovako su ga sproveli kroz hodnike MUP-a, "pao" je zbog jedne greške (VIDEO)

Specijalci su od ranog jutra stezali obruč oko Jankovića i on je uhapšen oko 12 časova na Ribarcu

Goran Janković (37) uhapšen je danas posle trodnevne potrage, a nakon što je osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo u Novom Sadu. Njegovom hapšenju je, naime, kumovala neopreznost.

Lađari su dok je još bio mrak, videli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda nema običaj da provodi noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaveštena policija, piše Blic.

Specijalci su od ranog jutra stezali obruč oko Jankovića i on je uhapšen oko 12 časova na Ribarcu.

Odmah su se pojavili snimci sa lica mesta na kojima je zabeleženo sprovođenje od Ribarca do MUP-a u Kralja Petra.

Na snimku ispred MUP-a jasno se vidi trenutak u kom specijalci izvlače Jankovića iz automobila i sprovode ga u zgradu. Glava mu je sve vreme pognuta, lice izobličeno i crveno, a ruke na leđima sa lisicama.

U ovom brodu se Janković skrivao/ Foto: NS uživo

Nije poznato da li se Janković od petka skrivao na Ribarcu. Svedok hapšenja za 021.rs navodi da je Janković uhapšen u crnoj jakni i crnim farmericama, nakon što su celo pre podne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

Pripadnici MUP-a su od jutros bili ovde na Ribarskom ostrvu i okolini. Kada smo dolazili jutros video sam i da su napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i kako šetaju po Šodrošu, zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivali fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli. Negde oko 11:30 časova smo videli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno je 10 pripadnika žandarmerije nosilo čoveka i ubacili su ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali - kaže svedok za 021.rs.

VIDEO: Trenutak hapšenja Gorana Jankovićia, osumnjičenog za trostruko ubistvo

(Telegraf.rs)