Konačno procurio snimak nesreće u Strahinjića bana: BMW juri ulicom, pa udara u automobile (VIDEO)

U ovoj nesreći su povređene tri osobe, Stefan M. (43), njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka

Dejan Marković priznao je juče krivicu za saobraćajnu nezgodu u Ulici Strahinića bana 27. juna i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom, dok se protiv devojke koja je takođe učestvovala u incidentu još sprovode istražne radnje. Nakon mesec dana, pojavio se snimak nesreće u kojoj su povređene tri osobe, Stefan M. (43), njegova supruga Slađana M. (33), kao i njihova trogodišnja ćerka.

Na snimku se vidi kako vozilo marke BMW juri i udara u parkirane automobile, nakon čega je jedan uleteo u baštu kafića u istoj ulici.

Podsećamo, Marković je prema sporazumu sa tužilaštvom od 17. jula, koji je potvrdio i sud, osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe mu je izrečena mera oduzimanja vozačke dozvole na šest meseci.

Marković je prilikom incidenta vozio BMW sa francuskim registarskim tablicama, krećući se neprilagođenom brzinom u Ulici Strahinjića Bana, gde je najpre udario u drugi automobil, izleteo van kolovoza gde je naleteo na još jedan parkiran automobil, koji je kako se veruje, od siline udarca uleteo u letnju baštu jednog ugostiteljskog objekta.

On je uhapšen sutradan u večernjim satima na graničnom prelazu Kladovo.

Protiv K.E. devojke koja se sa svojim automobilom našla u tom incidentu u toku su istražne radnje, nakon čega će tuzilaštvo odlučiti ima li mesta nejnoj krivičnoj odgovornosti za ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pogledajte snimak nesreće na početku teksta.

(Telegraf.rs)