Album sa fotografijama Dušana i Violete koje bude jezu: Okačio ove slike, pa ubio "buduću gospođu P"

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva...

Foto: Facebook

Dušan P. dodao je 176 novih slika. Na njima - nasmejana devojka. Album se zove "moja ljubav".

A prvi komentar "Majmune smrdljivi..."

Tridesetpetogodišnji muškarac, ludo zaljubljen u devojku od svega 19 godina nije se mirio sa raskidom i - iskasapio ju je.

Par je izgledao srećno i zaljubljeno, Foto: Facebook

Kažu da mržnje nema, ako joj ne prethodi ljubav i da su zločini iz strasti najmonstruouzniji. Dušan je definitivno bio zaljubljen u Violetu, možda je nikada nije udario, niti na nju podviknuo. Baš naprotiv, kako se vidi na slikama, oboje su bili nasmejani, skladni i, činilo se - život je pred njima.

A jedan mladi život je ugašen, zbog ljubomore, sujete, bolesne posesivnosti i parole "Ili ćeš biti moja, ili ničija".

Ljubav i na maski za telefon, Foto: Facebook

Violeta, još tinejdžerka, iako u ozbiljnoj vezi, odlučila se za raskid. Jedna epizoda u životu, u mladosti. I, umesto da se pomiri sa njenom odlukom, Dušan je u sebi za noć probudio monstruma.

Radosni pogled, Foto: Facebook

U njemu se nešto dogodilo, nešto što je svu ljubav, pažnju i nežnost pretvorilo u poriv za smrt, krvožednost i beskrajnu agresiju.

Dušan je mislio da, ako se zaljubio, poseduje Violetino telo i dušu, da ona nema prava na novi početak, na svoju mladost i nova iskustva.

Moja si ili...

Ipak, pala je presuda, krv.

Nerazdvojni..., Foto: Facebook

U trenutku sve je bilo gotovo, više nije bilo osmeha, ni ljubavi, mirenja. U krvi gušila se jedna mladost. Smrt, to je potpisao Dušan Violeti, kao da on na to ima nekakvo pravo. A sebi potpisao je robiju i, verovatno, kajanje...

Sećanja, zamagljena krvlju i prigušena vriskom, sećanja će navirati i opominjati.

Žrtva je imala tek 19 godina, Foto: Facebook

Progoniće ga te mlade, tamne oči, osmeh pun života i ljubavi, zagrljaji njenih ruku koje više nikada neće biti tople.

Nikada više neće svanuti jutra u kojima se zajedno bude, njihov zajednički pas nikada neće veselo mahati repom i cvileti sve dok ne prestanu da se grle.

Nikada je više neće uhvatiti oko struka. A slika zaljubljenog para na maski telefona možda će biti spaljena.

Foto: Facebook

Dok je Dušan na oku zatvorske straže, ove fotografije sa fejsbuka ostaju da svedoče o velikoj ljubavi i njenom nesrećnom kraju.

"Majmune smrdljivi, što ubi tu jadnu devojku, gori u paklu, ološu glupi", glasi jedan od komentara na poslednje obavljene fotografije Dušana i Violete.

Video: Stanojević: Od preko 20 ubijenih žena samo su tri za života tražile pomoć institucija

(Telegraf.rs)