Krvoproliće ispred fakulteta u Nišu: Udvarao se koleginici, nije ga htela, pa joj izbo novog dečka

Sve se dogodilo jutros oko 10.15

Foto: Telegraf/D.K.

Nišlija B.S. (19) student Elektronskog fakulteta izbo je jutros oko 10.15 sati nožem svog kolegu J.M. (19), dok je jednu devojku, takođe studentkinju ove visokoškolske ustanove izudarao drškom noža, za šta se u početku mislilo da je čekić.

Obračun se dogodio ispred zgrade Elektronskog fakulteta. Napadača je savladalo obezbeđenje fakulteta koje je pozvalo policiju, pa je B.S. uhapšen, a radnici su ispričali ekskluzivno za Telegraf.rs kako su uspeli da razoružaju pomahnitalog studenta.

Kako saznajemo, povređeni student je zadobio dva uboda nožem u glavu, ispod i iznad uveta, primljen je u Klinički centar, ali nije životno ugrožen.

Šta se u stvari desilo i što je B. S. uhodio koleginicu s fakulteta?

Telegraf na licu mesta - nož kojim je napao kolegu je bacio na pod; Foto: Telegraf/D.K.

Napadač B.S. je, kako saznajemo, bio patološki zaljubljen u koleginicu, a ona nije reagovala na njegova udvaranja. Kad je saznao da je našla momka, on je podivljao, nije to mogao da podnese, pričaju nam njihovi drugari s fakulteta.

Tako je odlučio da se obračuna i izbode u glavu njenog dečka, i to - kuhinjskim nožem.

Devojku je udario najverovatnije drškom noža (fotografije u tekstu), od koje su pomislili da je čekić, koji, logično, nije ni pronađen na licu mesta. Devojku je Hitna pomoć zbrinula na fakultetu, a mladić B. S. je u policiji sve priznao.

Devojka tek treba da bude saslušana.

Ceo fakultet je pod opsadom; Foto: Telegraf/D.K.

 

Video: Snimak sukoba učenika i profesorke nasred časa u školi u Rožajama

(D.K.)