Poslednja slika Marka uoči Nove godine: Objavio je automobile, sutradan je nađen mrtav u jednom

Kako se sumnja, nesrećni mladić ugušio se ugljen-monoksidom u svom autu

Foto: Facebook/Marko Tancic

Marko T. (18) iz Zemun Polja, koji je pronađen mrtav u svom automobilu posle dočeka Nove godine, dan pre tragedije objavio je fotografiju automobila. U 16 časova narednog dana pronađen je mrtav u "mercedesu" u svojoj garaži. 

Telo mladića 1. januara oko 16 časova pronašla je drugarica automobilu, parkiranom u garaži u Ulici Burgerovih u Zemun polju. Kako se sumnja, nesrećni mladić ugušio se ugljen-monoksidom u svom autu.

 Otišao sa žurke

Marko je bio na novogodišnjoj žurci s društvom. Tamo je bilo mnogo ljudi, ali on se u jednom trenutku osamio i otišao da se provoza kolima. Drugovi su mislili da je otišao kući, a prava drama nastala je ujutru, kad su ih Markovi roditelji pozvali da pitaju gde je on, jer se nije vratio.

Marko je otišao sa novogodišnje žurke, a sutradan je nađen mrtav; Photo by Michael Fousert on Unsplash

Kako je "Telegraf" pisao, Marka je pronašla drugarica. Njegovoj majci je posle toga pozlilo, jedva se pribrala i pozvala Hitnu pomoć, ali je lekar mogao samo da konstatuje smrt.

Navodno, pretpostavlja se da je Marko parkirao "mercedes" u garaži, zatvorio vrata i legao na zadnje sedište da odspava.

- Verovatno se ugušio od izduvnih gasova, jer nije odmah ugasio auto. Zbog čega on nije otišao kući da spava, a bio je preko puta svog stana, niko ne zna. Moguće je i da mu je pozlilo, pa se srušio i nije stigao da izađe. Ono što je sigurno jeste da u kolima nema tragova borbe, na telu nema povreda, što ukazuje na to da Marko nije ubijen - priča izvor Kurira.

Spremaju sahranu

U porodici Tančić juče je vladala velika tuga, a Markov otac, skrhan od bola, rekao je da sprema sinu sahranu.

- Policija će istražiti šta se dogodilo našem Marku, ali pretpostavlja se da se ugušio ugljen-monoksidom, jer na njegovom telu nema tragova nasilja. Sada spremam sahranu sinu, šta drugo da kažem, slomljeni smo - rekao je sa suzama u očima neutešni otac.

Komšije: Nikada nije pravio probleme

Komšije tvrde da je bio dobar dečko, da nikada nije pravio probleme, niti se družio sa sumnjivim ljudima.

- Nikada nije pio, niti se drogirao. Voleo je automobile. Iz hobija je popravljao automobile po komšiluku. Uvek je svakome hteo da pomogne. On i njegovo društvo su često pravili žurke, organizovali su druženja, ali nikada nije bilo problema. Ne možemo ni da pretpostavimo šta se dogodilo, ni da shvatimo zašto - zaključuju komšije.

Video: Snimak hapšenja dve osobe zbog ubistva vlasnika menjačnice u Zemunu

(Telegraf.rs)