Nišlije divljale pešačkom zonom usred policijskog časa: Policija traga za njima

Na snimku se vidi da se obesni mladići kreću od TC „Kalča“ ka Trgu Kralja Milana i to velikom brzinom, navodno u vreme policijskog časa

Snimak koji su, za sada nepoznate osobe, napravile iz automobila dok su se vozilo Obrenovićevom ulicom u Nišu, koja je namenjena samo pešacima i to, kako se navodi u komentarima, u vreme policijskog časa, izazvao je veliko ogorčenje Nišlija. Video je osvanuo na Jujtubu, objavio ga je Nišlija M.B. koji kaže da je snimak dobio od prijatelja preko društvenih mreža, a da je on na taj način hteo da javnost upozna sa divljanjem u ovoj ulici.

Na snimku se vidi da se obesni mladići kreću od TC „Kalča“ ka Trgu Kralja Milana i to velikom brzinom, navodno u vreme policijskog časa.

To bi moglo biti istinito s obzirom na to da je, kako se vidi na snimku, pešačka zona prazna što je neuobičajeno jer u ovom delu grada ima prolaznika i u sitne sate.

Policija traga za osobom koja je upravljala automobilom jer je napravila veći broj saobraćajnih prekršaja.

Ukoliko se ustanovi da su vozili u vreme policijskog časa, i vozač i njegovi saputnici odgovaraće i zbog toga što su bili u gradu u vreme kada je to zabranjeno.

Policijski čas u Srbiji, koji je uveden zbog epidemije korona virusa, na snazi je svakog dana od 17 do 5 sati ujutro, a vikendom je, posle današnje odluke Vlade Srbije produžen i važi subotom od 15 do 3, a nedeljom od 15 do 5 sati.

Video: Pijani mladići se tukli u Čačku tokom policijskog časa

(D. K.)