Janoš i Klara su se svađali pred decom, napao je mačetom čim su izašli. Sin zatekao jeziv prizor

Klarin sin izveo je svoju decu iz kuće kako ne bi slušala svađu njegove majke i Janoša. Nije ni slutio da sledi pokušaj ubistva i samoubistva u njihovoj kući

Foto-ilustracija: Telegraf, Shutterstock

Janoš L. (64) nasrnuo je mačetom juče oko 19 sati na svoju nevenčanu suprugu Klaru T. (56) u njihovoj kući u Bečeju, u trenutku kada Klarin je sin izveo iz kuće svoju decu, kako ne bi slušala njihovu svađu, saznaje "Telegraf".

U kući u Ulici Neznanog junaka u Bečeju, gde se dogodio pokušaj ubistva i samoubistvo, živeli su Klara, Janoš i Klarin sin sa svojom porodicom.

Prema rečima našeg izvora, juče je u jednom trenutku došlo do svađe između Janoša i Klare, te je zbog toga, njen sin izveo decu napolje. U međuvremenu, kako se sumnja, Janoš je nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu mačetom i potom sebi presudio.

Kako saznajemo, svoju majku sa povredama glave i leve ruke zatekao je sin kad je ušao u kuću, koji je i pozvao policiju. On je, kako saznajemo, i ispričao policiji šta je prethodilo stravičnom događaju.

Klara je odvedena u Klinički centar Vojvodine, gde su joj zbog povreda amputirana 4 prsta. Kako saznajemo, ona je operisana i nije životno ugrožena.

- Janoš je zatečen u šupi, kako leži sa licem prema zemlji. Pored njega je bila mačeta. On je tada već bio na samrti. Hitna pomoć došla je da ga reanimira, ali nije uspela i on je preminuo - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Telo Janoša L. odneto je na obdukciju.

Video: Drama na izraelskoj granici: Dvostruki pokušaj ubistva vojnika

(M. Brkić)