Sahranjena Marija, ubijena u svom golfu u Pančevu: Celo Kačarevo tuguje za voljenom nastavnicom

Ubijena u 31. godini

Foto: Telegraf

Danas je u Kačarevu kod Pančeva sahranjena profesorka nemačkog jezika Marija Stanojoska (32), tragično nastradala šestog oktobra ove godine.

Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom "golfu" ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela. Kako se sumnja, ubio ju je Milan Ž. (41) iz Velikog Gradišta, koji je potom, najverovatnije, izvršio samoubistvo, a čije je telo takođe pronađeno u vozilu.

Svemu je, pisali su mediji, prethodila svađa, a pretpostavlja se da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Printskrin: AMG video

Pored dvoje Marijine dece koja su ostala bez majke, saznalo se da je i Milan imao decu iz prvog braka, koja su ovim činom ostala bez oca.

Komšije iz Kačareva o njoj su imale samo reči hvale. Pričaju da je imala dvoje dece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila pre svoje 18. godine. Ima još jedno dete od godinu dana. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo, jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o deci da preuzmu njeni otac i majka.

Njena bliska drugarica iz detinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj je držala butik, a otac je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dete, završila je i srednju i fakultet i  zaposlila se. To njeno starije dete, ćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Pogledajte slike:

Kako je ispričala za Telegraf.rs, ne može da veruje da joj se tako nešto desilo, posebno što ona sada ima i bebu kod kuće kojoj je mama preko potrebna...

Sahrana pokojnice obavljena je danas u 13 časova na groblju u Kačarevu.

Foto: Instagram, Facebook

Među ožaloćenima su otac Dragan, majka Slađana, brat, kćerke, ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Video: Jezivo ubistvo u nelegalnoj zgradi u Belim vodama: Muškarac uboden u vrat

(Telegraf.rs)