Jeza kod Sremske Mitrovice, dvojica mrtvih: Muškarci tragali za tartufima pa potegli sekire i metke?

Drugoj dvojici lekari ukazuju pomoć

Foto-Ilustracija: Marko Jovanović

Dvojica muškarca poginula su u pucnjavi jutros oko 8.30 časova u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice, potvrđeno je za Telegraf.rs iz PU Sremska Mitrovica.

Jutros oko 8.30 prijavljeno im je da se u potesu Turija - naselje Jarak nalaze dva beživotna tela muškaraca. Druga dvojica se trenutno nalaze u bolnici gde im se ukazuje lekarka pomoć. Uviđaj je tek krenuo.

Kako su mediji prethodno preneli, došlo je do sukoba između dvojice muškaraca sa sekirama i dvojice muškaraca sa pištoljima. Na braću D. E. (38) i N. E. (36), nasrnula su dvojica napadača sa sekirama, a oni su potom navodno pucali u njih, preneo je Objektiv.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, učesnici krvavog obračuna bili su u potrazi za tartufima.

Iskusni pronalazači ove skupocene gljive kažu da je špic sezone u novembru kad se traži najskuplji tartuf, čija cena po kilogramu dostiže i do nekoliko stotina evra.

Kako Pink navodi, ubijeni su P. J. (43) i S. J. (37) iz Futoga. Dodaju da su navodno Predrag i Stanislav sekirama napali Dejana i Nebojšu, a da je zatim Dejan u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio dva čoveka.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

Kurir navodi i da su ubijeni muškarci iz Futoga takođe braća. Kako prenose, dvojica preživelih imaju povrede nosa i glave.

Video: Uhapšen i treći osumnjčeni za ubistvo u Belvilu: Rasvetljena brutalna mafijaška likvidacija

(Telegraf.rs)