Devojka (14) ubijenog momka otpuštena na kućno lečenje posle kobne tuče, osumnjičeni na respiratoru

Mladić (18) za koga se sumnja da je Nemanji zadao koban ubod nožem u grudi, a koji je takođe izboden, i dalje u teškom stanju

Foto: Facebook

Četrnaestogodišnja devojčica koja je juče ujutro povređena u tuči u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana, kada je ubijen njen momak Nemanja Antanasović (18), otpuštena je na kućno lečenje.

Milan T. (18) za koga se sumnja da je Nemanji zadao koban ubod nožem u grudi a koji je takođe izboden, i dalje je u teškom stanju.

- Povređena četrnaestogodišnjakinja je nakon dijagnostike, obrade rane i višesatne opservacije, otpuštena na kućno lečenje. Zdravstveno stanje mladića je nepromenjeno, vitalno je stabilan ali je i dalje neposredno životno ugrožen i priključen je na respirator – saopšteno je iz niškog Kliničkog centra.

Da podsetimo, kako je kazao Nemanjin otac Bogosav, on je nekoliko sati pre ubistva, pretučen ispred svoje kuće.

- Imao je povredu na glavi pa sam ga odvezao kod lekara, ustanovljeno je da je dobro pa smo se vratili u selo. Međutim, on je oko šest sati ujutro, ponovo izašao sa svojom devojkom da bi se prošetao do crkve. Moju suprugu je ubrzo neka žena pozvala telefonom i kazala joj da odmah dođe do centra sela jer je Nemanja povređen. Otišli smo tamo, zatekao sam ga u jednom dvorištu, još je bio živ ali teško povređen. Odvezao sam ga do lekara ali je preminuo – rekao je Bogosav.

Na mestu sukoba pronađen je nož kojim je izvršeno ubistvo, za sada nema informacija ko ga je od dvojice mladića nosio sa sobom.

Još se utvrđuje i da li je još neko učestvovao u sukobu koji je Nemanju koštao života.

Video: Otac ubijenog Nemanje o detaljima kobne večeri
Video: Izjava oca ranjenog mladića

(Telegraf.rs)