Fotografije sa mesta stravične nesreće kod Loznice: Poginule 4 osobe, u kombiju bili seoski radnici

Poginuo je vozač kombija i troje radnika, berača jagoda. Još tri osobe su povređene

Foto: D.G. / Telegraf.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj su se jutro oko 6.30 sati sudarili kombi i kamion na putu Zavlaka - Tekeriš poginule su četiri osobe. 

Još dve osobe su teško povređene, a jedna lakše.

Kombi je prevozio seoske radnike, dok se šleper, novosadskih registracionih oznaka, kretao u pravcu Krupnja. 

Prema prvim informacijama, nastradao je vozač kombija i troje radnika, berača jagoda. U kombiju su bili meštani okolnih sela Joševe i Miline bilo je sedmoro ljudi.

Lekari nisu imali druge mogućnosti nego da konstatuju smrt Gorana M., Radojke J., Sofije B. i Radislava T. Teške povrede dobili su S. Z. D. Z.i L. M.

Do nesreće je došlo pod, zasad, nerazjašnjenim okolnostima. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, do udesa je došlo kada je na kombi, koji je pokušavao da se priključina magistralu naleteo kamion, koji je stigao u selo Tekeriš iz pravca šabačkog sela Volujca.

Za volanom kamiona bio je Milenko T. iz Novog Sada, koji je priveden na alkotestiranje i ustanovljeno je da nije imao alkohola u krvi. Tek posle uviđaja i veštačenja biće poznato kako je došlo do ove tragedije.

Povređeni su hitno prebačeni u Opštu bolnicu u Loznici.

Putevi Srbije saopštili su da je saobraćaj kod mesta Tekeriš na raskrsnici državnih puteva II A reda broj 137 i II A reda broj 138 - obustavljen zbog saobraćajne nezgode.

Saobraćaj se preusmerava na alternativne putne pravce.

Uviđaj i istraga su u toku.

Video: Četvoro poginulih u sudaru kombija i kamiona kod Loznice

(Telegraf.rs)