Prekršajne prijave bahatom vozaču "poršea" iz Novog Sada: Napao čoveka, šutirao mu auto, pa pretio

Policija je identifikovala vozača "poršea" i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.

Foto: Printscreen Instragram/nsuzivo.rs

Policija u Novom Sadu podneće prekršajne prijave protiv muškarca starog 55 godina iz ovog grada, zbog sumnje da je, u Partizanskoj ulici, prekršio Zakon o javnom redu i miru i Zakon o bezbednosti saobraćaja.

Sumnja se da je on, vozeći "porše" stranih registarskih oznaka, prekršio saobraćajne propise, a zatim verbalno i fizički napao vozača starog 66 godina iz Apatina.

Podsetimo, na snimku koji je zabeležio jedan od prolaznika, vidi se kako čovek šutira staklo na zadnjim vratima automobila starijeg muškarca, lupa vozačkim vratima, a potom se okreće i vraća se ka svom vozilu.

Kada je čovek izašao iz "pasata", nasilnik se zaleteo ka njemu. Izgledalo je kao da mu je pripretio, a potom je seo u "porše" i otišao, dok je zbunjeni stariji čovek gledao da li ima oštećenja na staklu njegovog automobila.

Ubrzo posle prijave i pojave snimka na društvenim mrežama, policija je identifikovala vozača "poršea" i on će, u skladu sa nalogom nadležnog tužilaštva, biti procesuiran u prekršajnom postupku.

(Telegraf.rs)