Nasilniku koji je udarao ženu na Novom Beogradu određeno zadržavanje: Muškarac sutra pred tužiocem

Protiv žene je podneta prijava jer je napala policajca u stanici, a muškarac je najpre prošao samo sa prekršajnom prijavom

Foto: Instagram "Moj Beograd"

Policija u Beogradu uhapsila je S. V. (29) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je u nedelju uveče na Novom Beogradu, u Ulici doktora Ivana Ribara, u alkoholisanom stanju, fizički napao devojku staru 22 godine.

Prilikom intervencije policije, dvadesetdvogodišnja devojka, koja je takođe bila u alkoholisanom stanju, fizički je napala jednog policijskog službenika, zbog čega će protiv nje biti podneta krivična prijava za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenom S. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Mladić je, podsetimo, tukao devojku naočigled brojnih građana, a snimak jezivog incidenta pojavio se na društvenim mrežama. Nakon toga, reagovala je policija i uhapsila oboje.

Protiv žene je podneta prijava jer je napala policajca u stanici, a muškarac je u prvom trenutku prošao samo sa prekršajnom prijavom, dok mu se sada na teret stavlja i krivično delo.

Video: Muškarac šutnuo devojku u glavu, svi ćute i gledaju: Šokantan snimak nasilja sa Ade Ciganlije

(Telegraf.rs)