Fotografije sa mesta gde su pronađeni nestali Đokići: Ostalo je samo zgarište, tela odneta na obdukciju

Obdukcijom bi trebalo da se ustanovi kako su tačno stradali supružnici i njihova 25-godišnja ćerka

Foto: Telegraf/D. K., Privatna arhiva

Tela porodice Đokić, kojoj se u nedelju izgubio svaki trag, pronađena su danas u ataru sela Moravac. Kako Telegraf.rs saznaje, tela su spaljena, a ne mestu gde su pronađena, sada se nalazi zgarište.

Video: Đokići bačeni u rupu, pa spaljeni

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, tela su prevezena na obdukciju.

Obdukcijom bi trebalo da se ustanovi kako su tačno stradali supružnici, Gorana (57) i Gordana (56), i njihova 25-godišnja ćerka Lidija, za kojima je policija danima neumorno tragala.

Oni su poslednji put viđeni u nedelju kasno uveče, kada su krenuli u pravcu Aleksinca iz kuće Goranove majke. Kamera je oko 2 sata ujutru snimila njihov automobil u selu Tešica, a prethodno su ih oko ponoći kamere snimile da iz Moravca kreću u pravcu drugačijem od uobičajenog.

Šta se dogodilo u tih 120 minuta, potpuna je nepoznanica.

Video: Pogrebno vozilo odvozi tela

Jutros je stigla vest da je njihov automobil pronađen u ataru sela Tešica, na nepristupačnom terenu. Policija je odmah blokirala čitavo područje, a forenzičari su satima na licu mesta prikupljali dokaze. Nikom nije bilo dozvoljeno da priđe delu gde je automobil pronađen spaljen.

Veliki broj pripadnika UKP tamo je takođe blokirao čitavo područje, a pristup nikom nije bio dozvoljen. U jednom trenutku je samo stiglo pogrebno vozilo, i to je bio znak da tela zaista i jesu tu.

Kako je navedeno iz MUP-a, policija nastavlja da radi na rasvetljavanju ovog događaja.

Video: Policija blokirala selo Moravac: U ataru pronađena tri beživotna tela

(Telegraf.rs)