Otkrivamo u kom je stanju Nikola kojeg je supruga juče ubola nožem u Velikoj Moštanici

Navodno ga je ubola jer je čula da je, kako priča komšiluk, vara

Foto: Profimedia/Alamy, Telegraf

Nikola M. (44) kojeg je supruga Lora G. J. (48) ubola nožem preksinoć u njihovoj kući u Velikoj Moštanici nalazi se u Urgentnom centru na plućnoj hirurgiji i, kako saznajemo, van životne opasnosti je.

- On je uboden kuhinjskim nožem dužine 20 cm u grudni koš, odnosno, u pluća. Ima tešku telesnu povredu, ali je van životne opasnosti - rečeno nam je iz Urgentnog centra.

Beogradska policija je juče uhapsila Loru G.J. (48) zbog sumnje da je u toku noći kuhinjskim nožem izbola suprugaN.M. (44), a prema rečima komšija to je uradila "zbog sumnje da je suprug vara".

- Tek nakon hapšenja čuli smo šta se dogodilo. Nije naše da pričamo i da se mešamo u njihov odnos, ali čuli smo da je komšija bio neveran supruzi i da je ona to čula. Znamo ih kao finu i poštenu porodicu - kaže jedan od meštana Velike Moštanice.

Kako kažu meštani, uhapšena žena je radila i tako je izdržavala porodicu.

Kako se sumnja, ona je sinoć oko 23.30 časova, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem četrdesettrogodišnjeg nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Video: Bili smo prijatelji iako je sa mojom bišom ženom a i skoro mi se hvalio da ima moćnu motornu teseru

(Telegraf.rs)