Za lepoticom Ninom ostali roditelji i sestra: Vođa puta poginula u prevrtanju autobusa kod Leskovca

Prijateljica potvrdila tragičnu vest

Vođa puta, Nina N. nastradala je juče ujutro kada se autobus somborskog prevoznika Sever trans koji je prevozio putnike sa letovanja iz Grčke pod nerazjašnjenim okolnostima prevrnuo.

Radila je u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji.

Prijateljica nastradale devojke je u šoku i kako kaže ne može da poveruje da se to dogodilo.

- Čula sam da je Nina nastradala, strašna vest, mnogi od nas koji je poznajemo ne možemo u to da poverujemo. Majka, otac i sestra ostali su bez nje u jednom danu, tuga... Ne znam toliko lepih reči kojima bih opisala Ninu i naše prijateljstvo - rekla je za Srpski telegraf njena drugarica Jasmina.

Podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je poginula vođa puta, se dogodila oko 05.25 sati, dok su u autobusu bili putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, koji su se vraćali sa letovanja iz Grčke.

Za sada nema zvanične informacije koji je uzrok saobraćajne nesreće.

Smrt mlade Nine potresla je i njene kolege iz Udruženja turističkih vodiča Srbije.

- Dobili smo informaciju da je ugašen jedan mladi život koleginice dok je radila kao vodič u autobusu koji je vraćao turiste iz grčkih letovališta. Ovakve rečenice samo u najgorim snovima i mislima možemo da zamislimo, ali se pojave i postanu strašna stvarnost. Decenijama unazad se zna kada su u špicu sezone crveni datumi, kada očekujemo najveće gužve, kada će biti čekanje na granicama. Ali ne znamo kako će na to odgovoriti pogranične službe,koliko ćemo morati da budemo strpljivi i kako ćemo proći. Prošle noći su čekali od 7 do 9 sati na granicama. Vozači, koje je ove sezone, kao mikad pre, teško pronaći  da rade i voze zajedno sa sa vodičima dele taj čemer beskonačnih kolona vozila i autobusa. I tragedija se desila. Nadamo se da će svi povređeni biti dobro.Porodici poginule koleginice šaljemo iskreni saočešće. Da se više nikad ne ponovi. Laka joj zemlja- objavile su Ninine kolege da društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)