Ovako je došlo do krvavog sudara dva BMW-a na Zrenjaninskom putu: Kriv je vozač koji je preminuo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tuzilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač BMW-a koji je poginuo

Foto: Telegraf

Saobraćajnu nezgodu koja se desila u subotu oko 22 sata na Zrenjaninskom putu izazvao je vozač BMW-a, koji je danas preminuo u Urgentnom centru nakon zadovbijenih povreda.

Kako saznajemo, dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode koja se dogodila na Zrenjaninskom putu  11. februara.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tuzilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, odnosno da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je on danas preminuo u Urgentnom centru, tužilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, a nakon čega će se odlučiti da li će preduzimati još neku dokaznu radnju, a potom će biti doneta odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, a o "čemu će javnost biti obaveštena".

Video: Auto smrskan, muškarac poginuo, devojka teško povređena: Stravična nesreća na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs)