Prve fotografije sa mesta ubistva u Kruševcu: Jednu ženu usmrtio, drugu ranio, pa izvršio samoubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više detalja o zločinu biće poznato nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu

Rano jutros se u Kruševcu dogodilo ranjavanje, ubistvo i samoubistvo kada je muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z. R. (54) oko 6.30 sati u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica i teško je ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio svoju suprugu.

Sumnja se da je on, naposletku, izvršio samoubistvo u svom automobilu, na putu između sela Stagari i Milutovac. On se ubio u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila kako bi ga uhapsila.

Direktorka kruševačke Opšte bolnice Dr Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto pre sedam sati, u jedinicu intezivne nege na odeljenju Hirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. iz kruševačkog naselja Dedina.

Prema informacijama je iznela Dr Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvesnom je stanju sa teškom povredom glave.

Više detalja o zločinu biće poznato nakon sprovedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

(Telegraf.rs)