Lepše polovine političkih lidera plenile osmehom i elegancijom dok su obavljale građansku dužnost (FOTO)

Današnje glasanje na beogradskim izborima jedna je od retkih prilika gde možemo videti kako izgledaju žene i deca pojedinih političara

Današnje glasanje na beogradskim izborima jedna je od retkih prilika gde možemo videti kako izgledaju žene i deca pojedinih političara. Tako su veliku pažnju privukle supruge ministra Ivice Dačića, Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina, ali i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

Izbori u Beogradu: Do 13 sati glasalo oko 23 odsto birača, evo koliko je to u odnosu na predsedničke izbore 2017. (FOTO) (VIDEO)

Supruga ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, blistala je u roze kaputu pored njega, a ministar je bio dobro raspoložen, kao i uvek. Iza njih je stajao njihov sin Luka koji je prvi put došao da glasa.

Suprugu ministra Stefanovića češće možemo videti na javnim skupovima, pa ne iznenađuje što su zajedno došli da obave građansku dužnost.

Jelena Jovanović, supruga Čedomira Jovanovića, bila je izuzetno elegantna i vidno raspoložena. Njih dvoje su glasali u mesnoj zajednici Ušće.

I ministru odbrane Aleksandru Vulinu je na glasanju na Čukarici društvo pravila supruga Nataša.

(Telegraf.rs)