Pogledajte kako su ubili kik-boksera iz Crne Gore! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do ubistva je došlo kada je nastradali Jovan Kosać (27) trojici mladića rekao da im je zabranjen ulaz u diskoteku "Kaza" u kojoj je radio kao obezbeđenje, zbog čega su oni na silu ušli, pretukli ga, a kasnije ubili hicem iz pištolja

Na internetu se pojavio snimak ubistva crnogorskog kik-boksera Jovana Kosaća (27), kojeg je u Herceg Novom 14. septembra u diskoteci "Kaza" hicima iz pištolja ubio Dragoje Baošić iz Bijelog Polja, a policija ga je uhapsila nakon 10 dana kada su građani organizovali masovne proteste.

Na njemu se vidi ulazak ubijenog mladića u diskoteku, gde je bio zaposlen kao obezbeđenje, a za njim su ušli i braća Stanko i Dragan Bigović i Baošić kada je došlo do opšte tuče, koja je nastala zbog toga što vlasnik kluba nije dozvolio ulaz trojici muškaraca, da bi potom Dragoje izvadio pištolj i pucao u leđa Kosaću.

Njegovo ubistvo je izazvalo gnev stanovništva u Herceg Novom, koji su pre nekoliko dana organizovali masovni protest "Svi smo mi Jovan Kosać", na kom su tražili smenu u tužilaštvu jer su braća Bigović puštena na slobodu. Prema njima, ubica je imao pomagače koji su ga skrivali.

- Možemo da biramo hoćemo li da zapamtimo Jovana Kosaća i njegovu žrtvu, ili ćemo opet ćutati. Jovanu više ne možemo da pomognemo, njega nema, ali možemo da pomognemo sebi i drugoj deci - piše na jednom od plakata kojima je oblepljen grad, prenela je pobjeda.me.

- Visoki funkcioner hercegovačkog Centra bezbednosti je bio prisutan u diskoteci "Kaza" kada je ubijen moj sin i mogao je da spreči ovu nesreću, ali nije reagovao. Na snimcima se jasno vidi da je taj policajac bio veoma blizu ubice i mogao je da ga spreči i da se tako izbegne nesreća - istakao je otac nastradalog Jovana, Drago Kosać koji veruje da je njegov sin žrtva narko-bande.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)