Skandal drma Hrvatsku: Studentkinja šmrče kokain nasred fakulteta

Snimak se prvo pojavio na satiričnoj Fejsbuk stranici Hardkoo7

Na društvenim mrežama, pre svega na Fejsbuku, objavljen je video snimak na kojem se vidi kako ženska osoba koristi drogu koja se šmrče.

Snimak koji prikazuje sav pakao droge: Goli narkoman masturbira usred bela dana na benzinskoj stanici pred svima (VIDEO)

To prenose danas hrvatski mediji i navode da je neimenovana studentkinja privatnog univerziteta VERN potvrdila da je snimak autentičan.

Snimak se prvo pojavio na satiričnoj Fejsbuk stranici Hardkoo7, a u komentarima ispod objavljenog videa ubrzo su se pojavile tvrdnje raznih studenata da je to snimljeno na zagrebačkom privatnom univerzitetu VERN.

Univerzitet VERN odmah se oglasio saopštenjem da je "primio informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorijama fakulteta".

Odmah po prijemu informacije Univerzitet VERN je pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke, dodaje se u saopštenju.

- Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove, te će ovaj predmet biti obrađen u skladu sa navedenim - dodaje se u saopštenju.

To je bez sumnje VERN, vidim to po stolovima i stolicama. Mislim da je reč o dvorani na prvom spratu, rekla je jedna studentkinja, koja je zbog zaštite identiteta htela ostati anonimna.

(Telegraf.rs)