Podnete prekršajne prijave protiv najbrutalnijih devojčica u Hrvatskoj

Hrvatsku javnost šokirao je video snimak na kojem se dve devojčice brutalno tuku, dok ih oko 150 okupljenih učenika posmatra i navija

Splitska policija podnela je danas popodne Prekršajnom sudu optužni predlog protiv dve maloletnice, 16 i 17 godina, koje su se potukle pred grupom maloletnika, koja je navijala i snimala tuču.

Pojavio se novi video brutalne tuče učenica iz Splita: Devojčice se valjaju po asfaltu, mučki udaraju jedna drugu, dok masa urla i navija (SNIMAK IZ VAZDUHA)

Kako je preneo portal Index.hr, policija je dovršila kriminalističko ispitivanje dve devojčice protiv kojih će biti podnet optužni predlog Prekršajnom sudu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

O prekršaju će biti poslato i pisano obaveštenje Centru za socijalni rad, a policija će nastaviti istragu kako bi utvrdila na kojim se mestima događaju učeničke tuče i ko sve u njima učestvuje.

Hrvatsku javnost šokirao je video snimak na kojem se dve devojčice brutalno tuku, dok ih oko 150 okupljenih učenika posmatra i navija. Takvih snimaka je sve više u poslednje vreme, a za ovaj na kojem se tuku dve devojčice, hrvatski mediji navode da je najverovatnije reč o dogovorenoj tuči.

Učenice se brutalno udaraju, a podivljala masa navija: Organizuju se masovne tuče tinejdžera, ne zna se koji je snimak iz Splita užasniji (VIDEO)

Pogledajte brutalnost ove tuče devojčica:

(Telegraf.rs / Tanjug)