Hrvatska vlada danas je u kockicama: Premijer i ministri obukli dresove (VIDEO) (FOTO)

Nakon čestitiki, minsitri su i na sednici, još jednom, aplauzom pozdravili uspeh reprezentacije i ipoželeli im pobedu u finalu.

Nakon veoma uspešne sportske večeri u kojoj je reprezentacija Hrvatske pobedila Englesku i plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Rusiji, premijer i hrvatski ministri na sednici vlade pojavili su se u fudbalskim dresovima svog nacionalnog tima.

>>> Snup Dog obukao kockasti dres i izazvao delirijum među navijačima Hrvatske! (FOTO)

- U ime cele Hrvatske, iskrene čestitke hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji na fascinantnom uspehu za hrvatski sport, za promociju zemlje - rekao je premijer Andrej Plenković na početku sednice. Nakon čestitiki, minsitri su i na sednici, još jednom, aplauzom pozdravili uspeh reprezentacije i ipoželeli im pobedu u finalu.

- Videli smo lepe stadione u Rusiji, pa po pitanju nacionalnog stadiona i mi moramo nešto da učinimo. Kad, ako ne sad - rekao je Plenković.

Vatrene su sinoć u Moskvi bodrili premijer Plenković, predsednik parlamenta Gordan Jandroković i još dvojica ministra.

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović već je najavila odlazak na finalnu utakmicu, a juče je u Briselu dres hrvatske reprezentacije poklonila američkom predsedniku Donaldu Trampu i britanskoj premijerki Terezi Mej.

(Telegraf.rs)