Hrabra majka bliznakinja sa Daunovim sindromom je ponovo trudna: Ispričala je kako devojčice reaguju na novi "dar od Boga" (FOTO)

Velika radost u kući Sare, Ilde i Irme

Žena koja je prozvana herojem, borcem, samohrana majka dve devojčice sa Daunovim sindromom, Sara Huremović, presrećna je što je ponovo u drugom stanju i što će na svet doneti još jedan "dar od Boga".

Vest da je Sara trudna, svi su dočekali sa osmehom. Osim Sare, bebi koja je na putu veoma su se obradovale i njene dve ćerke, Irma i Ilda.

Katolkinja iz Australije se zaljubila i prešla u pravoslavlje: Krstila se u evropskom Jerusalimu i dobila novo ime (VIDEO)

- Ilda i Irmić su u početku bile zbunjene, ali kada su baš shvatile da je majka trudna bile su jako srećne. Stalno mi maze stomak i sad već polako učestvuju u spremanju sobice za njihovu seku. Ranije su uglavnom bile ljubomorne ako pomazim neku bebu jer su jako vezane za mene - rekla je Sara.

Ona je dodala i da je već u desetoj nedelji saznala pol, ali i da je veliki protivnik abortusa.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

 

(Telegraf.rs/Srbija Danas)