Jeli su joj se ćevapi, a kada je otvorila pakovanje, dobila je ekstra dodatak koji gmiže (VIDEO)

Pola kilograma pokvarenog mesa košta 1,86 evra i to možda jeste povoljno za tamošnje prilike, ali definitivno nije zdravo

Snimak pokvarenog mlevenog mesa sa sve crvom pojavio se na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" što je zabrinulo mnoge tamošnje kupce.

Kupila je hranu u restoranu, a kada je dobila svoj obrok - smučio joj se život od onoga šta je u njemu videla (VIDEO)

Naime, na snimku se vide uredno upakovani ćevapi, a gospođa koja je pokušala da ih razdvoji prstima, mogla je samo da se zgrane nad sadržajem sa sve crvom unutra. Verovatno ju je sumnjiva boja mesa nagnala da isto i uradi. Očigledno je da meso nije bezbedno za upotrebu, što se golim okom vidi.

Pola kilograma pokvarenog mesa u spornoj radnji u Crnoj Gori košta 1,86 evra i to možda jeste povoljno za tamošnje prilike, ali definitivno nije zdravo.

Korisnici Fejsbuka su, razumljivo, osuli paljbu po prodavcu, ali i po gospođi koja je okačila snimak zašto sve nije prijavila inspekciji i zašto je snimak okačila anonimno.

- Gospođo, ne razumem zašto anonimno? Jeste li sami stavili crva?! Ako niste, onda ste trebali zvati nadležnu inspekciju i prijaviti slučaj. Uostalom, kad imate para za manikir, nemojte da žalite da platite meso i malo skuplje, da ne bi jeli svašta! - bio je jedan od oštrijih komentara.

Da li zbog cene ili nečeg drugog, svakako obratite pažnju gde i šta kupujete da ne biste završili u bolnici!

Kakva hrabrost! Ovaj čovek ne drži rezanca u rukama, ovo su bebe zmije:

(Telegraf.rs)