Rus (17) se potukao sa Crnogorcem zbog devojke iz Budve: Posle žestoke tuče jedan od njih je ostao da leži na doku

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan

Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se pre dve noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti pre dve noći došao u stanicu Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja, gde su mu lekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavestili policiju, pišu crnogorske Vijesti.

Košmar na dečjem igralištu u Kragujevcu: "Gušter" izašao da se žali na buku, pa mu je komšija pucao u vrat

Rus je, nezvanično saznajemo, ispričao da je te noći otišao u provod i upoznao devojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu. Navodno, njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko devojke.

Usledila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povređen. On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je naneo teške povrede.

Inspektori su odmah otišli na lice mesta, ali tamo nisu nikoga zatekli. Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima i devojke, policijski inspektori su uspeli da otkriju o kom se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično saznajemo da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog nanošenje teških telesnih povreda. Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gde će biti operisan.

- Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbednost svojim građanima i turistima - poručio je juče direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Povodom incidenata koji su se dogodili u jeku turističke sezone, a koji imaju obeležja narušavanja javnog reda i mira i drugih prestupa, Veljović je rekao da je crnogorska policija odlučna i sposobna da zaštiti svakoga ko se zatekne u Crnoj Gori, prenosi agencija MINA.

(Telegraf.rs/Vijesti)