"Mama, hajdemo na Sejšele": Banjalučanka se sa svojim sinom bogovski provela na rajskoj destinaciji, a ovo iznenađenje pamtiće zauvek (VIDEO)

"Uvek se lavovski borila za nas, ali je uvek i umirala od brige, kad god bih putovao"

Stižu nam praznici, vreme je darivanja, pa mnogi smišljaju šta da poklone najbližima.

Robert Dacešin, svetski putnik iz Banjaluke koji je bukvalno proputovao pola planete, ima sjajnu ideju: odvedite svoju mamu na Sejšele! Naravno, većina sinova nije u prilici da na ovaj način obraduju svoje majke, ali ako ne egzotično putovanje, mogu im pokloniti bar nekoliko minuta svog vremena i maštoviti video, koji je Robert snimio na putovanju s majkom.

- Ako postoji osoba kojoj ću uvek biti zahvalan za sve što je učinila za mene, to je moja mama. Uvek se lavovski borila za nas, ali je uvek i umirala od brige, kad god bih putovao. Govorio sam ti mama, sve će biti OK, ali te nikad nisam uspeo ubediti u to, jer ti si ipak majka - poručio je Robert i izmamio suze mnogim posetiocima svog video bloga.

Dodao je da ga je "nerviralo", što je majka uvek sebe stavljala na poslednje mesto i što je stalno trčala i radila da bi drugima bilo dobro. Zato je mami predložio da se odmori i pozvao je da zajedno otputuju negde daleko "gde su plaže kao pozadina sa računara, a pesak tako mekan da na njemu možeš da spavaš".

I pala je odluka: Mama, idemo na Sejšele!

(Telegraf.rs/Srpska Info)