Denis je hrabri vatrogasac sa najvećim srcem na svetu: Bez razmišljanja je krenuo u akciju spasavanja po zaleđenoj reci, a sada je opisao podvig iz svog ugla (VIDEO)

Nakon što su primili Marinkov poziv, vukovarski vatrogasci su na teren izašli sa posebnom opremom

Denis Kovačić, vukovarski vatrogasac koji je juče iz zaleđene reke spasio četvorogodišnju kucu Leu, otkrio je da i sam ima tri psa.

- Znam kako se gospodin osećao, kad imaš životinju i ne možeš da joj pomogneš. A osećaj kada sam ga stavio na obalu, kada je došao gazdi u ruke, to vam ne mogu opisati. To je nešto zbog čega ljudi vole ovaj posao - rekao je za Novu TV.

Lein vlasnik Marinko Ivičić opisao je kako se osećao dok je vatrogasac na vazdušnom dušeku polako išao do njegovog ljubimca kako bi ga spasio.

- Uf, osećao sam se nemoćno. To je bio dan kao i svaki drugi, redovna šetnja, međutim ona se sjurila na led i ispod njene težine led je pukao, pokušavala je da se izvuče, međutim nije imala šanse da izađe - rekao je.

Nakon što su primili Marinkov poziv, vukovarski vatrogasci su na teren izašli sa posebnom opremom.

- Svi moraju poznavati sve, ispalo je da sam ja izašao na taj dušek, ali bilo ko od momaka je obučen za to, prošao je sve i odradio bi bez problema - rekao je Denis.

Podvig vatrogasaca iz Vukovara je nešto o čemu danas priča čitav region.

(Telegraf.rs/Index.hr)