Majka pretučene devojčice u Jajcu: Ćerka ne vidi na jedno oko, vodim je u bolnicu

Snimak na kojem se vidi kako devojčica tuče vršnjakinju šokirao je region

Printscreen/Avaz.ba

Mirela Omerović, majka pretučene devojčice iz Jajca, za portal "Avaza" potvrdila je da se s ćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu.

- Trenutno smo u Hitnoj, ja i curica. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorka videla modrice. Sad ćemo ići u bolnicu, ćerka ne vidi na oko, nešto joj se na oko navlači kao mrežica, verovatno od udaraca u glavu - kazala je za portal "Avaza" Mirela Omerović.

Brojni građani ostali su šokirani nakon javnog objavljivanja snimka na kojem se vidi kako devojčica tuče Mirelinu ćerku dok ostali navijaju i sve snimaju. Reč je o učenicima dve osnovne škole.

Porodica Omerović na društvenoj mreži Fejsbuk svakodnevno dobija podršku brojnih građana i prijatelja, te je formirana i posebna grupa u kojoj se traži pravda za njenu ćerku.

- Treba ovome da se stane na kraj, ovo je meni već drugi slučaj. Prvi je zataškan kada mi je sin ostao bez slezine, a novi slučaj sad stoji. Hvala svima koji nas podržavaju, ali ima i onih koji svašta pišu o mojoj curici. Znate kakav je narod - kaže majka devojčice.

(Telegraf.rs)