Policija identifikovala i uhapsila četiri mladića zbog napada na Beograđane u Sarajevu

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj

Foto-ilustracija: Shutterstock

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo idenfitikovali su i uhapsili četiri osobe koje su osumnjičene za jučerašnji napad na grupu Beograđana na Ilidži, potvrđeno je za portal "Avaz".

Uhapšeni su E. B. (20) nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo,  A. T. (27) nastanjen na području općine Ilidža, H. D. (28) nastanjen na području općine Ilidža i E. H. (23) nastanjen na području općine Vogošća.

- Lica lišena slobode su smeštena u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada - saopšteno je.

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedno lice lakše povređeno ispred hotela na Ilidži, tokom održavanja internacionalnog turnira za dečake u malom fudbalu.

(Telegraf.rs)