"Ne stavljaj mi to na stvari!" Pogledajte zašto je pobesneli gost potpuno izgubio živce na plaži u Hrvatskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Slikaj, slikaj, dolazi komunalni redar. Dobro sam te upozorio“, vikao je turista

Foto: Tanjug/AP

Pobesneli gost potpuno je izgubio živce na čuvenoj hrvatskoj plaži koja je inače poznata kao destinacija sa najvećim brojem koncesionih odobrenja za postavljanje ležaljki i suncobrana.

Naime, na hrvatskoj plaži sa najviše ležaljki, onoj u Baškoj Vodi, ni ove sezone nije nedostajalo scena obračuna koncesionara i gostiju sa peškirima, a najnoviju zabeležio je čitalac Jutarnjeg lista.

Naime, kako se može videti na snimku OVDE, pobesnelom gostu koncesionar, jednog od njih čak 114, stavio je plastičnu ležaljku preko peškira, koju je gost potom u besu bacio u more i pozvao komunalnu policiju.

"Slikaj, slikaj, dolazi komunalni redar. Ne stavljaj stvari na moje stvari. Dobro sam te upozorio“, čuje se i vidi gost sa peškirom, a u pozadini koncesionar vadi svoju ležaljku iz mora i vraća je na plažu, ovoga puta pored peškira.

Ne zna se šta je bilo kada je došao komunalac, ali je zato Baška voda poznata kao destinacija sa najvećim brojem koncesionih saglasnosti za postavljanje ležaljki i suncobrana, često suprotno propisima, što ljuti meštane.

Naime, vlasnici koncesionih dozvola često zatrpaju čitavu plažu ležaljkama, što je kontra propisima po kojima ih moraju držati na gomili i stavljati tek nakon što gost to zatraži i plati. Ostatak plaže mora biti dostupan onima koji ne žele da iznajmljuju ležaljke.

(Telegraf.rs)