Sve o zdravstvenom stanju Sergeja Trifunovića: Glumac iz pozorišta odvezen na Kardiovaskularnu kliniku, pa pušten kući (FOTO)

Publika ga je ispratila aplauzom sa scene, a neki su ostali na svojim mestima još dugo

Sergej Trifunović pušten je kući na oporavak nakon što mu je pozlilo za vreme predstave u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Zajedno sa Vojom Brajovićem pokušao je da izvede delo "Voz", ali se posle pet minuta sklonio sa scene, uz izvinjenje publici.

Glumac je ispraćen aplauzom, na nosilima je iznesen iz pozorišta i hitna pomoć ga je prevezla na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Pogledajte trenutak u kom Sergeja Trifunovića iznose na nosilima iz pozorišta (FOTO SA LICA MESTA)

Kako je za portal mojnovisad.com potvrdila Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je po pozivu oko 20.20 sati. Prema neznaničnim saznanjima, glumac je je nakon dodatnih pregleda u Kamenici pušten kući.

Sve je počelo uobičajeno: puna sala pozorišta, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni i onda, nakon pet minuta, odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje te da mora da otkaže predstavu.

(Telegraf.rs/mojnovisad.com)