Popularni glumac Miloš Timotijević preporučuje tri knjige čitaocima Telegrafa

On je čitaoce usmerio na vanvremenska dela, koja mogu da uvek iznova da se čitaju

Veliki broj poznatih ličnosti voli da kupuje i čita romane različtih žanrova, a neki su iskoristili priliku i posetili ovogodišnji Sajam knjiga koji je održan krajem oktobra u Beogradu. Na našem portalu ste imali priliku da vidite preporuke naših glumaca, pevača, voditelja i političara, koji su se potrudili vam pomognu da izaberete najbolje štivo za čitanje.

Nastavljamo u istom tonu, pa tako danas čitaocima Telegrafa knjige preporučuje poznati glumac Miloš Timotijević. On je čitaoce usmerio na vanvremenska dela, koja mogu da uvek iznova da se čitaju.

"Kapital" - Karl Marks

- Ovo je delo koje svima preporučujem. Knjiga objašnjava vreme u kom se nalazimo i ako vam bilo šta nije jasno kako država funkcioniše, kako kapitalizam funkcioniše, pročitajte Marksov "Kapital" i biće vam sve jasno - ističe Miloš.

- Što tiče još nekih dela stvarno nije bitno. Uzmite bilo koju knjigu francuskog, ruskog klasika ili domaćeg klasika i pročitajte, sasvim je svejedno - dodaje Timotijević.

Na pitanje koju knjigu je poslednju pročitao, glumac odgovara.

- Poslednje što sam čitao je knjiga Liv Ulman, čijeg naslova trenutno ne mogu da se setim, a ona u toj knjizi piše o svom životu sa Ingmarom Bergamanom - ističe naš sagovornik.

Čitajte nas i dalje, jer vam donosimo još preporuka poznatih ličnosti, kako bi što lakše izabrali štivo za čitanje.

(Telegraf.rs/I.C./A.T.)