Pažnja, GOT spojler: Arja Stark je samo jednom scenom ozbiljno podelila fanove. Ne, na ovo nismo bili spremni (FOTO)

"Ja nisam Crvena žena, sam skini svoje pantalone"

Džon, Deneris, Tirion, Džejmi, Sansa, Brijena, Sem... Nekoga od ovih likova možda smo sinoć poslednju put videli živog i zdravog, jer već u sledećoj epizodi "Igre prestola", u bici između Belih hodača i vojske Zimovrela, neko će da strada. Ali ništa, baš ništa od svega toga nije bilo bitno čak ni kada se (sledi SPOJLER) Egon Targarijen otkrije svojoj tetki, kao jedna scena u kojoj Arja Stark dominantna. Ili bolje reći, u kojoj je Arja domina.

Ako još niste gledali drugu epizodu, sačekajte još malo da saznate oko čega fanovi od sinoć lude.

Ah, mala Nedova i mali Robertov Printskrin: HBO

OK, na vašu odgovornost - Arja i Džendri su imali seks. Ispostavilo se da je Arjina čuvena smrtna lista (na koju nas Pseto podseća u ovoj epizodi) glasila: "Kraljica Sersei, princ Džofri, ser Ilin Pejn, Planina... i nemoj da umreš nevina".

Iako je između Arje i Džendrija bilo malo flerta u prvoj epizodi, valjanje po džakovima baš niko nije očekivao. I fandom je pukao. Jedni su oduševljeni što je Arja izrasla u jaku mladu ženu, sigurnu u sebe i svesnu svoje seksualnosti (a i rečenica: ""Ja nisam Crvena žena, sam skini svoje pantalone" efektinija je od većine pokušaja GOT-a da prikaže romansu) dok drugima treba malo više vremena da novopečeni par svare i čak se pitaju - da Berik nije prekinuo Arju i Pseto, da li bi usledila stvarno uznemirujuća scena?

Treći se sa suzama u očima sećaju šta je Džendrijev tata rekao Arjinom tati još u drugoj epozodi 1. sezone "Igre prestola". Ime Dženrja je već iskovano...

Tviter reakcije govore sve.

Usput, jeste li znali da je Džordž R.R. Martin, pisac serijala "Pesme vatre i leda", na kome je serija (sve površnije) zaosnovana, planirao na samom početku pisanja da se Arja zaljubi u Džona?

VIDEO: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(D.D.S.)