Novi "Rambo" film stiže na jesen, a prvi trejler obećava osvetu, akciju i mnogo, mnogo krvi (VIDEO)

Sve ove godine čuvao sam svoje tajne, ali došlo je vreme da se suočim sa prošlošću. A i ako dođu da me traže, smrt će im poželeti dobrodošlicu

Silvester Stalone (72) polako se oprašta od lika koji je jedan od sinonima za akcioni film. Novi (i verovatno poslednji) "Rambo" film u bioskope stiže 20. septembra, a prvi trejler objavljen je danas i fanovima je poslao žmarce niz kičmu.

"Rambo: Poslednja krv" prikazuje ovog veterana kako pokušava da se iskupi za svoje zločine i uništi svoje poslednje neprijatelje. Naziv filma "Poslednja krv" podseća nas na prvi film franšize - "Prvu krv"...

- Živeo sam u svetu smrti. Gledao sam kako umiru ljudi koje volim. Neki brzo od metka, a od nekih nije ostalo dovoljno da se sahrane. Sve ove godine čuvao sam svoje tajne, ali došlo je vreme da se suočim sa prošlošću. A i ako dođu da me traže, smrt će im poželeti dobrodošlicu - govori promuklim Rambo u trejleru, dok oštri nož, puca iz mitraljeza, odapinje strelu i bori se golim rukama.

U 5. nastavku Rambo odlazi u Meksiko da spase ćerku svoj prijatelja iz kandži kartela. Dakle, osveta, nasilje, akcija i mnogo, mnogo krvi.

- Želim osvetu. Želim da znaju da smrt dolazi po njih i da ne mogu ništa da urade da to spreče - dodaje Rambo kasnije.

"Rambo: Prva krv" bila je bioskopski hit 1982. godine. Nastavci su usledili 1985, 1988 i 2008. godine.

(Telegraf.rs)