Studio B pozvao Ivana Ivanovića na TV duel sa Ivanom Vučićević

Ivanović nije želeo da komentariše saopštenje ove televizije

Studio B se oglasio sa jako oštrim saopštenjem za javnost u kome je pozvala novinara i voditelja TV Prva Ivana Ivanovića na TV duel sa direktorkom i glavnom i odgovornom urednicom Ivanom Vučićević. U tekstu se iznose brojne negativne kritike i ocene lika i dela Ivanovića.

U saopštenju Studija B podsećaju na kritike na koje je Ivanović izneo o njihovoj novinarki Barbari Životić, uz niz ocena da se radi o političkoj pozadini navedenih kritika.

Ivanović je, naime, na Tviteru, povodom izveštavanja novinarke Studija B napisao da se ograđuje od takvih novinara, da to nisu njegove kolege i pozvao sve, kako je naveo, "časne novinare" da urade isto.

- Osim najgnusnijih laži, Ivan Ivanović, koji karijeru gradi kao pajac, a ne novinar, pokazao je i zavidno nepoznavanje osnovnih činjenica. Naime, ne trepnuvši  slagao je da Studio B plaćaju Beograđani. Ako je to uradio nesvesno, ponovo je pokazao kakva je neznalica. Ako je to, ipak, uradio svesno onda je vrlo amaterski pokušao da pređe preko činjenice da je naša kuća pre nekoliko godina privatizovana i da je način finansiranja promenjen u odnosu na vreme kada je njegov, očigledno omiljeni političar Dragan Đilas, vedrio i oblačio našom kućom, kontrolisao svaku reč i sprovodio najstrašniju cenzuru - piše u saopštenju koje je Studio B poslao medijima.

U zaključku stoji poziv na TV duel sa direktorkom i glavnom odgovornom urednicom Studija B, Ivanom Vučićević.

- Na njemu je da bira vreme i mesto, Studio B ima samo jedan uslov, da emisija bude emitovana uživo - stoji na kraju saopštenja.

Na pitanje našeg portala da prokomentariše saopštenje, odnosno poziv na TV duel, Ivanović je, preko svojih saradnika, kratko odgovorio da nema komenatar.

On je ranije tokom dana gostovao na N1, gde je izjavio da se ne kaje zbog toga što je napisao o Barbari Životić, povodom njenog izveštavanja o protestu u Beogradu, da stoji iza toga da ona nema pojma i da ne treba time da se bavi i naglasio da osuđuje sve uvrede koje su joj upućene.

Posledica cele situacije, kaže Ivanović, jeste da je izložen "lažima koje utiču na bezbednost njegove porodice".

(Telegraf.rs)