DAČIĆ ZNA KOME DA SE OBRATI ZA POMOĆ: Kad je teško - Vlada Zagrađanin! (FOTO)

Lider SPS Ivica Dačić poslednjih dana od svog kuma i proverenog socijalističkog kadra traži pomoć prilikom restruktuiranja stranke

Nakon parlamentarnih izbora, uprkos tome što je koalicija oko SPS-a dobila solidnu podršku glasača, a njihov lider poziciju ministra spoljnih poslova, najavljeno je da će doći do reforme Socijalističke partije Srbije.

Kako Telegraf saznaje, Ivica Dačić poslednjih dana od svog kuma i visokog funkcionera socijalista Vladana Zagrađanina traži pomoć prilikom restruktuiranja stranke.

Reforme u SPS-u najavio je i sam Dačić, govoreći da su programske, kadrovske i organizacione promene neophodne, napominjući da je jedino sigurno da u vrhu partije ostaju Aleksandar Antić i Dijana Vukomanović.

undefined

Glavni savetnik lidera SPS-a o programskoj i kadrovskoj strukturi u poslednje vreme je baš njegov kum.

Zagrađanin i Dačić su u prisnom kontaktu i, kako saznajemo, o svakom detalju odlučuju zajedno, o čemu svedoči fotografija koju objavljujemo.

Prema informacijama Telegrafa, Zagrađanin je Dačiću bitan zato što "drži" dosta važnih SPS kadrova, koji će Dačiću pomoći da zadrži lidersku poziciju u partiji, a da je u isto vreme bezbolno reformiše.

(Telegraf.rs)