Stranka NOPO raspisala prvi javni konkurs za kontrolore na izborima

Budućim zaposlenima nudi se dnevnica od 1.500 dinara, a od njih se zahteva posedovanje važeće lične karte i da nisu član druge političke partije, piše na sajtu ove stranke. Oglas objavljen i na sajtu Lako do posla

Stranka NOPO (Nijedan od ponuđenih odgovora) raspisala je prvi javni konkurs za posao kontrolora na predstojećim izborima. Za ovaj posao se do sada prijavilo više od 4.000 budućih kontrolora, a ukupan broj mesta je nešto veći od 16.000.

Iz stranke pozivaju građane da se za posao prijave što pre.

- Prvi put u našoj istoriji jedna politička stranka je raspisala javni konkurs za ovakav posao. Mi smo prva stranka u istoriji koja je otvorila svoju izbornu listu za sve - navodi se u saopštenju.

Budućim zaposlenima se nudi dnevnica od 1.500 dinara, a od njih se zahteva posedovanje važeće lične karte i da nisu članovi druge političke stranke.

- Očekujemo da će se broj prijava znatno uvećati narednih dana - navodi se u saopštenju. Poslednji rok za prijave je 20 dana do početka izbora.

Iz NOPO su naglasili da nije važno da li ste njihov član "Važno je da ne budete pod pritiskom i interesno povezani s "političkim kartelom". Podrobnosti u vezi s konkursom dostupne su na sajtu www.kontrolori.org.

Svako ko želi da se kandiduje na izborima prvi korak može da učini na www.poslanik.rs , poručuju iz stranke. Takođe, stranka je i putem sajta lakodoposla.com objavila konkurs tako da se zainteresovani koji imaju nalog na ovom sajtu mogu i ovim putem prijaviti za posao kontrolora na izborima.

 

(Telegraf.rs /I. Danić)