UJEDINITELJ: Srpski kralj čestitao katolički Božić vernicima

- U vremenima iskušenja, postradanja i ispaštanja, Božić nam donosi obećanje mira i sloge. U trenucima uspeha i pobedničkog slavlja, Božić nas podseća da se ne ponesemo i da čisto srce s kojim smo došli na svet ne ukaljamo zlom voljom, nasiljem i ogrešenjem prema Tvorcu - poručio je pretolonaslednik Aleksandar Karađorđević

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar u ime svoje porodice i u svoje lično ime uputio je srdačne čestitke svim građanima Srbije i ljudima širom sveta koji praznik Hristovog rođenja proslavljaju po Gregorijanskom kalendaru.

- U vremenima iskušenja, postradanja i ispaštanja, Božić nam donosi obećanje mira i sloge. U trenucima uspeha i pobedničkog slavlja, Božić nas podseća da se ne ponesemo i da čisto srce s kojim smo došli na svet ne ukaljamo zlom voljom, nasiljem i ogrešenjem prema Tvorcu - poručio je pretolonaslednik.

- Svima Vama koji Božić slavite po Gregorijanskom kalendaru želim da ovaj veliki praznik provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju u krugu svojih najmilijih, i da radost i praznično raspoloženje nesebično delite sa svojim prijateljima i komšijama. Srdačno Vam čestitam ovaj praznik nade i simbol radosti života – istakao je prestolonaslednik Aleksandar.

(Telegraf.rs)