VUČIĆ ČESTITAO CIPRASU: Pogledajte šta je srpski premijer poručio grčkom kolegi!

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Grčke. Uveren sam da ćete tu veoma važnu dužnost obavljati požrtvovano i odgovorno kako bi Vašoj zemlji i narodu doneli stabilnost i napredak - napisao je premijer Srbije u čestitci predsedniku Vlade Republike Grčke

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Aleksisu Ciprasu povodom izbora na dužnost predsednika Vlade Republike Grčke.

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Grčke. Uveren sam da ćete tu veoma važnu dužnost obavljati požrtvovano i odgovorno kako bi Vašoj zemlji i narodu doneli stabilnost i napredak.

- Koristim priliku da istaknem da ćete u Vladi Republike Srbije i meni, kao njenom predsedniku, imati pouzdanog partnera i sagovornika i da ćemo nastaviti da unapređujemo tradicionalno bliske i prijateljske odnose naših država i naroda - navodi se u čestitki premijera Vučića.

(Telegraf.rs)