VUČIĆ: Nemam dovoljno snage za privatizaciju Zvezde i Partizana!

Premijer Srbije kaže da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, a ni podrške za tako nešto

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, ni podrške da sprovede privatizaciju Partizana i Crvene zvezde i dodao da će autorki Insajdera Brankici Stanković ostati policijsko obezbeđenje.

Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede.

On je objasnio da, kada god to pomene i kada to pitanje pokrene, izostaje podrška, niti bilo ko reaguje na najgrublje reči koje mu se upućuju čim pomene privatizaciju Zvezde i Partizana.

Vučić je dodao i da očigledno niko nije za to u Srbiji i da se mnogi raduju kada slušaju reči poput "Vučiću p. . . . u".

Moj posao je da radim i da ga obavljam najbolje što mogu i to ću raditi i u budućnosti, rekao je i dodao da je progurao najvažnije stvari, ali da je po ovom pitanju udario u zid.

Na pitanje da li će ostati obezbeđenje Brankici Stanković, Vučić je rekao da obezbeđenje ostaje i da je to u nadležnosti MUP- a.

(Telegraf.rs / Tanjug)