SRBI NISU POČINILI GENOCID NA KOSOVU! Amerika i Evropa UDARILI NAJJAČI ŠAMAR ALBANCIMA zbog Srbije!

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da je predsednica kosova Edita Tahiri, tek pošto je završena runda razgovora dala izjavu o genocidu nad albanskim narodom, ali ju je Mogerinijeva tada prekinula i ona je praktično bila izbačena sa sastanka

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić demantovao je tvrdnje albanskih medija da je u Briselu postignut dogovor o skoro svim pitanjima ističući da je ovde reč o neodgovornosti prištinske strane!

Kako prenose "Naše novine" odbijanje Srbije da popusti pred pritiscima i ucenama, Zapad je ovoga puta rešio da zaoštri odnos sa Prištinom, zbog čega su se albanski prestavnici sa Kosova našli u čudu.

SRBIJA DOBILA NOVI TEŽAK UDARAC U BRISELU: EU OTELA Srbima 20 miliona evra! Evo i zašto

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da je predsednica kosova Edita Tahiri, tek pošto je završena runda razgovora dala izjavu o genocidu nad albanskim narodom, ali ju je Mogerinijeva tada prekinula i ona je praktično bila izbačena sa sastanka.

Zapad, pre svega SAD sve više pritiskaju predstavnike Kosova da prihvate Zajednicu srpskih opština i njeno normalno funkcionisanje, a najviše zatezanja odnosa biće, kako prenosi ovaj list, pozivajući se na izvore iz EU po pitanjima o operateru i energetici.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)