Zbog ove SVETE ZEMLJE Srbi i Crnogorci kreću u rat do ISTREBLJENJA protiv Albanaca! (MAPA)

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana

Teritorija od 12.000 hektara, sveta srpska zemlja, na granici između Kosova i Metohije (Srbija) i Crne Gore razlog je zbog kojeg se sve češće zvecka oružjem na Balkanu i zbog kojeg su Crnogorci spremni da ozbiljno zarate!

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana, za koje Crnogorci tvrde da su oni “vekovno njihovi”.

ZBOG OVOGA CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA! Haradinaj i Tači otimaju SVETU ZEMLJU!

Crnogorci su zgroženi kako kažu otimanjem svoje teritorije i spremni su da daju život za ovo parče zemlje.

Skupština Kosova usvojila je rezoluciju kojom se traži da granica sa Crnom Gorom bude ona koja je određena Ustavom iz 1974. godine.

CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA! Žele da oslobode SVETU ZEMLJU - Peć i Dečane!

Predlog rezolucije koju je predložila poslanica Alijanse za budućnost Kosova Donika Kadaj Bujupi, podržala su 72 poslanika, dok je protiv bilo devet parlamentaraca iz srpskih partija.

Kosovski poslanici tražili su da se na osnovu Ustava iz 1974. godine odredi i granica sa Srbijom.

Tokom skupštinske rasprave ministar vanjskih poslova Hašim Tači kazao je da integritet Kosova ne sme biti ugrožen navodeći da poslanici mogu da traže granicu i do Bara, ako misle da im može biti. On je podsetio poslanike da je Crna Gora pomagala građane Kosova tokom bombardovanja 1999. i priznala Kosovo.

(Telegraf.rs)