MOJ CILJ NIJE DAJ DA VLADAMO, VEĆ DAJ DA RADIMO: Evo kako se Milan Krkobabić druži sa građanima! (FOTO)

- Ponoviću ako treba još milion puta - "Nema u Srbiji viška radnika, već manjka posla" i na nama koji vodimo preduzeća i državu je da taj posao obezbedimo. Samo tako će biti i plata, a i penzije će pratiti plate - rekao je lider PUPS-a

Dok pojedini lideri političkih stranaka druženje s članovima i simpatizerima često ostavljaju samo za vreme predizborne kampanje Milan Krkobabić, lider PUPS-a slobodno vreme tokom ovog leta koristi kako bi obišao što više mesta po Srbiji i u direktnom kontaktu s građanima došao do novih simpatizera.

U okviru letnjeg karavana PUPS 2015. "Svet pripada i nama", ovi susreti su počeli u Kraljevu, a potom se svakog vikenda dešavaju u nekom drugom regionu. Poslednje takvo druženje upriličeno je proteklog vikenda u Šapcu, gde se Krkobabić, nakon gostovanja u emisiji Žikina Šarenica (gde je predstavio program stranke, ali i rezultate poslovanja preduzeća "Pošta Srbije") organizovao susret sa članstvom i simpatizerima na gradskom trgu, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina građana.

Milan Krkobabić je još jednom ponovio da cilj njegove politike nije - "daj da vladamo", već "daj da radimo":

- Ponoviću ako treba još milion puta - "Nema u Srbiji viška radnika, već manjka posla" i na nama koji vodimo preduzeća i državu je da taj posao obezbedimo. Samo tako će biti i plata, a i penzije će pratiti plate, što je bio i ostao slogan naše stranke, naglasio je lider PUPS-a u Šapcu.

(Telegraf.rs)